Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 10:31

Καταγγέλλουν συναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ με Χρυσή Αυγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Καταγγέλλουν συναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ με Χρυσή Αυγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

 

Συναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι σύμβουλοι της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν ότι η παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Γιώργου Δέδε εξέλεξε 2ο εκπρόσωπο στην ΕΝΠΕ με την ψήφο του συμβούλου της "Ελληνικής Αυγής"  Δημήτρη Τζεμπετζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κ. Γ. Δέδες, προκειμένου να μην εκλεγεί ως αντιπρόσωπος στη Γ.Σ. της ΕΝ.ΠΕ. ή ο κ. Μπουντρούκας ή ο κ. Γόντικας ή ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θ. Πετράκος, δεν δίστασε να συναλλαγεί με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ο οποίος στήριξε με την ψήφο του την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να εκλέξει δύο αντιπροσώπους στη Γ.Σ. της ΕΝ.ΠΕ. Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι αποκαλυπτικά. Η παράταξη του κ. Νίκα 16 ψήφους (όσοι ήταν οι παρόντες σύμβουλοί της, διότι απουσίαζε ένας), η παράταξη του κ. Τατούλη 17 ψήφους (όσοι είναι οι σύμβουλοί της), η παράταξη του κ. Μπουντρούκα 2 ψήφους, η παράταξη του κ. Γόντικα 2 ψήφους, η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» 2 ψήφους, 1 άκυρο ο κ. Κάτσαρης (όπως δήλωσε δημόσια) και η παράταξη του κ. Δέδε πήρε 9 ψήφους (7 παρόντες σύμβουλοί της και η κ. Λυμπεροπούλου το άθροισμα είναι 8), συνεπώς η 9η ψήφος ανήκει στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε παράδειγμα προς μίμηση στη στάση της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, η οποία συναλλάχτηκε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στο Σύνδεσμο Υδρευσης και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τον υποκριτικό αντιφασισμό του ΣΥΡΙΖΑ".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER