Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 14:29

Νικολάκου και Γιαννακούρας κατά πάντων

Γράφτηκε από την

 

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου εξαπέλυσαν με γραπτές δηλώσεις οι σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος» Ντίνα Νικολάκου και Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Η κ. Νικολάκου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σε κακή “θεατρική παράσταση”, που οι κριτικοί του θεάτρου θα την κατέτασσαν σίγουρα στην κατηγορία “θέατρο του παραλόγου”, μετατράπηκε η σημερινή συζήτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου με τη σύμπραξη δημόσιου ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ). Στους πρώτους ρόλους εμφανίστηκαν ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ το ρόλο του θεατή είχε σχεδόν σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Γιαννακούρας μεταξύ άλλων δηλώνει: «Είναι θλιβερό να αποκαλύπτεται με τον πιο κυνικό πολιτικό τρόπο ότι την “βρόμικη” δουλειά σήμερα στη Βουλή εναντίον του Πέτρου Τατούλη και υπέρ του κ. Μητσοτάκη την ανέλαβε ο κ. Κωνσταντινόπουλος» και καταλήγει: «Οδυσσέα, έπεσαν σήμερα οι μάσκες, αντιλαμβάνομαι όπως και όλοι οι πολίτες, γιατί στο χωριό σου, στη Μυγδαλιά, είχε τόσο πολύ υψηλά ποσοστά ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Νίκας».