Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 18:35

“Αγωνιστική Συνεργασία” για μη ένταξη θεμάτων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

 

Με επιστολή τους στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας διαμαρτύρονται, γιατί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου δεν ενέταξε τη συζήτηση 2 επερωτήσεών τους που εκκρεμούν πάνω από 2 μήνες.

Ειδικότερα, αναφέρουν ότι την 1η Οκτωβρίου κατατέθηκε η επερώτηση για τα περιβαλλοντικά προβλήματα από τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων και στις 15 του ίδιου μήνα αυτή για το τμήμα Τζάνε - Καλαμάκι, στο δρόμο Ριζόμυλος - Κορώνη.

Υπενθυμίζουν ότι στις 11 Νοεμβρίου, αφού μεσολάβησε η συζήτηση στο Συμβούλιο επερώτησης του κ. Γόντικα με θέμα τις διεκδικήσεις του αναδόχου για το τμήμα Τζάνε - Καλαμάκι, ζήτησαν να τους κατατεθούν και μια σειρά εγγράφων, πράγμα που δεν έχει γίνει.

Οι δύο σύμβουλοι ζητούν από τον πρόεδρο να στείλει ορθή επανάληψη της ημερήσιας διάταξης και να εντάξει τις δύο επερωτήσεις, αλλά και να τους δοθούν τα έγγραφα που έχουν ζητήσει, “διότι και στο θέμα των εγγράφων υπάρχει παραβίαση των δικαιωμάτων μας”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.