Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 19:16

Τατούλης: "Για πολλοστή φορά ο κ. Νίκας ανακοίνωσε την ένταξη των ίδιων έργων

"Για πολλοστή φορά ο κ. Νίκας ανακοίνωσε την ένταξη των ίδιων έργων, για τα οποία επί 13 μήνες δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα" . Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της "Νέας Πελοποννήσου" του Πέτρου Τατούλη η οποία σχολιάζει όσα δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο περιφερειάρχης Παναγιώτη Νίκα.

Η παράταξη του κ. Τατούλη διεκδικεί την μελετητική πατρότητα των έργων υποστηρίζοντας: "Η περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη παρέδωσε σχεδόν το σύνολο αυτών των έργων σε απόλυτη μελετητική ετοιμότητα. Ο κ. Νίκας εφεύρει διάφορα πολιτικά τερτίπια προκειμένου σκόπιμα να καθυστερεί η ένταξη και η υλοποίηση τους."
Για τους Ρομά η Νέα Πελοπόννησος αναφέρει: "Οι αναφορές του κ. περιφερειάρχη στο θέμα της παραβατικότητας στην Πελοπόννησο και της κοινωνικής ένταξης των Ρομά συνάδουν απόλυτα με την υποκρισία και την πολιτική πρακτική Πόντιου Πιλάτου «νίπτω τας χείρας μου».
Για την ενίσχυση των επιχειρήσεων η Νέα Πελοποννήσος υποστηρίζει: "Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των επιχειρήσεων με κεφάλαιο κίνησης, δράση η οποία ο κ. Νίκας την παρουσιάζει ως πρωτοποριακή, οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε ότι αυτή η δράση εφαρμόζετε σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας και μάλιστα με πολύ πιο γενναιόδωρη χρηματοδότηση.
Τέλος για την διαχείριση των απορριμμάτων η παράταξη Τατούλη λέει: "Σε ό,τι αφορά το έργο ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων, ο κ.Νίκας ανακοίνωσε ότι μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής των μονάδων. Μπράβο κ. Νίκα, μπορεί τα υπόλοιπα που είπατε να ήταν όλα «αέρας κοπανιστός», αλλά τουλάχιστον επιβραβεύτηκε η μεγάλη… προσπάθεια που έχετε κάνει τόσα χρόνια για να γίνει το συγκεκριμένο έργο!!! Ξεχάσατε όμως να πείτε ότι δεν έχετε να υπογράψετε καμία σύμβαση γιατί η σύμβαση του μεγαλύτερου και σημαντικότερου έργου της Πελοποννήσου είχε, έχει και θα έχει την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη."