Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 17:55

“Σκιώδη περιφερειακή αρχή” όρισε ο Τατούλης

"Σκιώδη περιφερειακή αρχή" όρισε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης απαντώντας στον ανασχηματισμό του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Παράλληλα η παράταξη του κ. Τατούλη ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ανεξάρτητη σύμβουλο Μαργαρίτα Σπυριδάκου, που έχει αποχωρήσει από την παράταξη Νίκα.

«Οι σαρωτικές αλλαγές στα στελέχη της διοίκησης της περιφερειακής αρχής αποδεικνύουν την παραδοχή της αναποτελεσματικότητας και της αποτυχίας στην παροχή έργου» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η παράταξη του κ. Τατούλη και ταυτόχρονα καταγγέλλει: «Ο ορισμός δε ως προέδρων Νομικών Προσώπων δύο περιφερειακών συμβούλων, που αποστάτησαν από την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" κατόπιν προτροπής του κ. Νίκα σε έμμισθες θέσεις, αναδεικνύει και τη δεξιότητα του να επιβραβεύει τους "αργυρώνητους"».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: «Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της παράταξης της "Νέας Πελοποννήσου" με στόχο πάντα τη λύση των προβλημάτων των πολιτών σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ενόψει της υγειονομικής κρίσης και της τραγικής οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπατριώτες μας, ανατίθενται τομείς ευθύνης στους περιφερειακούς συμβούλους της "Νέας Πελοποννήσου" ως κατωτέρω:

Σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων ορίζονται ως υπεύθυνοι:

Αντώνιος Λυμπέρης Αργολίδας

Ευάγγελος Γιαννακούρας Αρκαδίας

Αθανάσιος Πισιμίσης Κορινθίας

Ντία Τζανετέα Λακωνίας

Αντωνία Μπούζα Μεσσηνίας

Υπεύθυνοι τομεάρχες σε επίπεδο Περιφέρειας: 

Γεώργιος Ρουμελιώτης: Πολιτική Προστασία - Περιβάλλον - Αθλητισμός

Απόστολος Γκούνης: Έρευνα - Καινοτομία - Επιχειρηματικότητα

Χαράλαμπος Σκούρος, Μιχαήλ Σταματάκος: Υγεία - Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κλημεντίνη Κορώνη - Παπαντωνίου: Παιδεία - Πολιτισμός - Δημογραφικές Πολιτικές 

Γεώργιος Πετρίτσης, Ηλίας Κανελλάκης: Υποδομές - Μεταφορές - Δίκτυα

Ντίνα Νικολάκου: ΕΣΠΑ - Πολιτικές Τουρισμού - Ευρωπαϊκά (μη Ανταγωνιστικά) Προγράμματα - Στρατηγικός Σχεδιασμός - Συντονισμός Δράσεων - Τομέας Επικοινωνίας

Μαργαρίτα Σπυριδάκου: Ομογένεια - Διεθνή Θεμάτα - Ευρωπαϊκά Περιφερειακά Δίκτυα (λόμπι) με επίκεντρο τις Διεθνείς Σχέσεις και τις Πολιτικές Εξωστρέφειας.