Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 14:45

Μπούζα κατά Τσουκαλά για το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας

 

"Το σπουδαίο αντιπλημμυρικό έργο της πόλεως Καλαμάτας, έργο 80 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει άμεσα ανάγκη ο τόπος, λόγω της κλιματικής αλλαγής, της  ραγδαιότητας και σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, είναι αναγκαίο να κατασκευασθεί και να θωρακίσει την πόλη.

Δυστυχώς το έργο με τερτίπια , δήθεν επιτροπές κλπ, υπονομεύθηκε από την περιφερειακή αρχή Νίκα και σήμερα ουδείς γνωρίζει την εξέλιξη και πορεία του." Αυτό επισημαίνει η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα σε επιστολή της με τίτλο "Κρείττον του λαλείν το σιγάν κ. Τσουκαλά"

Η κ. Μπούζα υποστηρίζει στη συνέχεια τα εξής: "Ο νέος αυτοδιοικητικός και αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Τσουκαλάς, αντί να συναισθανθεί την πολιτική προσβολή που υπέστη,  με το άκομψο άδειασμα της εισήγησής του από τον κ. Νίκα, ο οποίος ανέτρεψε άρδην όσα είπε, συνέχισε στο ρυθμό της ασέβειας και της έλλειψης σοβαρότητας , με νεότερη παρέμβασή του.

Με λόγια και ύφος που ξενίζει, απευθύνεται απρεπώς στον κ. Τατούλη προκαλεί και προσβάλει, θεωρώντας ίσως τον εαυτόν του ισοϋψή με την πολιτική προσωπικότητα του Πέτρου Τατούλη.

Μίλησε ασεβώς εναντίον του για «πολιτικαντισμό, έλλειψη θέσεων, ύβρεις, υπονόμευση κλπ» ανεπίτρεπτα λόγια, που εκστομίστηκαν από έναν νέο άνθρωπο, του οποίου η πολιτική πορεία μέχρι σήμερα , έχει στιγματισθεί από όσα «ακτιβιστικά» έπραξε στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ως αιρετός στο Δήμο Οιχαλίας, τα οποία και αναίρεσε μετέπειτα, από τις ατελείς εισηγήσεις στο ΠΕ.ΣΥ.Π. και την εμφανή απειρία του, από τη στάση του στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τη βαρύτητα    της ευθύνης του,    καθώς και    από τα συνεχή «αδειάσματα» του κ. Νίκα.

Αντίθετα όλοι περιμέναμε από τη νέα γενιά, αντί να γίνουν πειθήνια όργανα κάποιων, να προσφέρουν στην ανανέωση ιδεών , να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη    τους, να προστατεύουν την πολιτική τους υπόσταση, να αντιδρούν στα συνεχή ψέματα, στην αδιαφάνεια, στις σπατάλες , στο νεποτισμό, στην αλαζονεία, στην εμμονικά συνεχιζόμενη τακτική λάσπης στους πολιτικούς αντιπάλους,    την οποία δυστυχώς αποδέχονται ως πρακτική από τον επικεφαλής τους, αδιαμαρτύρητα."