Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 17:48

Αίτημα Τατούλη να “μαζέψει” ο Ανδρουλάκης τον Κωνσταντινόπουλο

 

«Είναι πραγματικά ντροπή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εκμεταλλευόμενος το βήμα της Βουλής να προσπαθεί να σπιλώσει τα μέλη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», με αναίσχυντα ψεύδη.»

Με αυτά τα λόγια ο επικεφαλής της Νέας Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ξεκινά την φραστική επίθεση κατά του κ. Κωνσταντινόπουλου απαιτώντας παράλληλα από τον» πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκο Ανδρουλάκη να “μαζέψει” σήμερα κιόλας τον βουλευτή του, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και να του ζητήσει άμεσα να αποκαταστήσει την αλήθεια. Επίσης να «μαζέψει» τον εκπρόσωπο του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και υποψήφιο pεριφερειάρχη του κ. Οδυσσέα Κωνταντινόπουλου στις εκλογές του 2019, ο οποίος αποτελεί έμμισθο δεκανίκι του ακραία συντηρητικού και αντιδημοκρατικού pεριφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και από κοινού με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής χτίζουν τις απαιτούμενες πλειοψηφίες. Προοδευτικές; Ασφαλώς προοδευτικές για την πάρτη τους. Ας απαντήσει και σε αυτό, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που κόπτεται τόσο για τα περί προοδευτικών πολιτικών.”

Απαντώντας στον κ. Κωνσταντινόπουλο για τη Χρυσή Αυγή και τη στήριξη του Γιώργου Μπουλούκου για την θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη, ο κ Τατούλης υποστηρίζει :«Η ανεξάρτητη Νέα Πελοπόννησος ήταν η πρώτη και μόνη αυτοδιοικητική παράταξη που χαρακτήρισε δημόσια τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και καταδίκασε τα άγρια και θλιβερά γεγονότα του Μελιγαλά. Ο ισχυρισμός που διακινεί για ημέρες ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ότι δήθεν ο περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης που πρότεινε η Νέα Πελοπόννησο και αντιπρόεδρος τότε του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Μπουλούκος, ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής είναι ένα τεράστιο σε γνώση του ψέμα, για το οποίο άλλωστε έχουν υποβληθεί από τον ίδιο αγωγές. Τα ψέματα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου είναι περισσότερο ιδιοτελή και λιγότερο υπηρετούν το ρόλο του «λαγού» που τόσο καλά γνωρίζει ο ίδιος να εξυπηρετεί».