Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 14:31

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Θετικός ο ΣΥΡΙΖΑ για Μπέζο - Επιφυλάξεις στο ΠΑΣΟΚ

Με θετικό μάτι βλέπουν τα τελευταία 24ωρα στον ΣΥΡΙΖΑ την περίπτωση του Γιώργου Μπέζου ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου ως μία λύση μάλιστα που θα μπορούσε να συσπειρώσει σε κάποιο βαθμό τον... πληγωμένο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Την ίδια ώρα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο φαίνεται ότι υπάρχουν δύο τάσεις: Αυτή που θα μπορούσε να συνταχθεί με μία πιθανή υποψηφιότητα Μπέζου εκτιμώντας ότι μπορεί να αποτελέσει μία ενωτική λύση και να καταγράψει μία καλή επίδοση στις προσεχείς αυτοδιοικητικές. Αλλά και η άλλη, που χρεώνει στον Γιώργο Μπέζο τη θετική στάση και τα σχόλια του υπέρ του Παύλου Πολάκη, που μεταξύ άλλων είχε κάνει δυσμενείς αναφορές και για τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα της "Ε" που αποκάλυπτε ότι ο Γιώργος Μπέζος είναι ένα από τα ονόματα που συζητούνται έντονα τελευταία για εκπροσώπηση της Κεντροαριστεράς στην Πελοπόννησο υπάρχουν πάντως και δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ υπέρ της υποψηφιότητας, αλλά και ένας προβληματισμός για άλλα στελέχη που είτε εμφανώς, είτε αφανώς διατηρούν πολιτικές σχέσεις με το στρατόπεδο Τατούλη, για τον οποίο πάντως επισήμως το ΠΑΣΟΚ φέρεται να μην συζητάει καθόλου.