Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 22:06

Μπράτακος, Χαρδαλιάς και Σμυρλής στην Καλάμάτα για στήριξη Πτωχού (βίντεο)

 

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την προσπάθεια για την ενθάρρυνση και την ενίσχυση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για τον σκοπό αυτό βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα, στην Καλαμάτα, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του “Η Πελοπόννησος Μπροστά” του Δ. Πτωχού, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και διευθυντής του Γραφείου πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος και ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ. Γιάννης Σμυρλής, οι οποίοι σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την αισιοδοξία και τη βεβαιότητα ότι ο Δ. Πτωχός θα είναι ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Μαζί τους ήταν και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Ν.Δ. και τέως υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ σε συνάντηση στο εκλογικό κέντρο, με τον Δ. Πτωχό και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους παρέστησαν και οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Σε δηλώσεις τους, μετά τη συνάντηση, ο Γ. Μπρατάκος είπε ότι “βρέθηκα στην Καλαμάτα όχι μόνο λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχω για την Πελοπόννησο που είναι ο τόπος καταγωγής μου, αλλά κυρίως για να ενθαρρύνω έναν νέο, ένα άξιο στέλεχος, τον αυριανό περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Δημήτρη Πτωχό Η Πελοπόννησος όπως και ολόκληρη η Ελλάδα αλλάζει τα τελευταία 4 χρόνια συστηματικά στο πλαίσιο του οράματος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Συνεχίζοντας, ανάμεσα σε άλλα, παρατήρησε πως “μεταξύ των εργαλείων είναι τα περιφερειακά κονδύλια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλος και ικανός άνθρωπος από τον Δ. Πτωχό, να τα κατευθύνει με συνέπεια, σοβαρότητα και μεθοδικότητα. Δημήτρη σου εύχομαι πραγματικά κάθε δύναμη, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που θα αναλάβεις πολύ σύντομα να φέρεις εις πέρας και να υλοποιήσεις. Και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρεις και θα προχωρήσει η Πελοπόννησος μπροστά, όπως είναι και το σύνθημά σου με τόλμη, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα”.

Ο Γ. Σμυρλής δήλωσε ότι “βρισκόμαστε σήμερα ξανά στη Μεσσηνία, μετά την παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Πτωχού από τον πρωθυπουργό πριν από μερικές εβδομάδες. Η Μεσσηνία, η Πελοπόννησος αλλάζει, προχωράει. Και νομίζω ότι η επιλογή της Ν.Δ. στο πρόσωπο του Δημήτρη Πτωχού ενός ανθρώπου που έχει γεννηθεί, μεγαλώσει, ζει κι εργάζεται εδώ, αλλά φέρνει και το τεχνοκρατικό προφίλ που χρειάζεται μία περιφέρεια, όπως η Πελοπόννησος, είναι η κατάλληλη για να προχωρήσει ακόμη πιο πέρα. Είναι λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές πολύ κοντά σε μια μεγάλη αλλαγή, σε μια μεγάλη νίκη, η οποία μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο δυνατά ακόμα πιο σταθερά. Καλή επιτυχία Δημήτρη. Εχεις ένα καλό ψηφοδέλτιο, είμαστε όλοι εδώ, έχουμε συνεχή συνεργασία, ώστε φθάνοντας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να κάνουμε ό,τι χρειάζεται σε κάθε νομό της Πελοποννήσου, ώστε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Γ.Σ.