Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 21:07

Συζητείται το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 

Δημοσιοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο προγραμματισμός ενεργειών που αφορούν στην προετοιμασία, συζήτηση και ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού της για το 2024. 

Όσον αφορά στο τεχνικό πρόγραμμα του 2024, σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου έχει οριστεί η τελική σύσκεψη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να ακολουθήσει η υποβολή, στην Εκτελεστική Επιτροπή, του σχεδίου του τεχνικού προγράμματος.

Την ερχόμενη Τρίτη 17 έχει προγραμματιστεί η σχετική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, με θέμα συζήτησης την υποβολή, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, του σχεδίου του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας για τον επόμενο χρόνο.Η συνεδρίαση του Σώματος για το συγκεκριμένο θέμα, έχει προσδιοριστεί για την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.

Εξ άλλο, όσον αφορά στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2024, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου έχει οριστεί η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με θέμα την συζήτηση και την υποβολή, στην Οικονομική Επιτροπή, του προσχέδιου προϋπολογισμού για το 2024.

Από την πλευρά της, η Οικονομική Επιτροπή προγραμματίζεται να συνεδριάσει την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου με θέμα την συζήτηση και την κατάρτιση του σχεδίου του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον ερχόμενο χρόνο.

Θα ακολουθήσει, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, η υποβολή του σχεδίου του προϋπολογισμού στο Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας ΟΤΑ -για γνωμοδότηση-, ενώ η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2024 έχει προσδιοριστεί για την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.