Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 21:30

Έκοψαν πίτα οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

Την πίτα τους έκοψαν χθες οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στο κεντρικό της κτήριο (πρώην σχολές Παπαφλέσσα) στην οδό Κρήτης.

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελλος της μητρόπολης Μεσσηνίας - αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, που επεσήμανε τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας με την τοπική Εκκλησία για το καλό του τόπου και των πολιτών, ενώ ευχαρίστησε τις υπηρεσίες που στηρίζουν το έργο των ιδρυμάτων της μητρόπολης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος μετέφερε τις ευχές του περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού για καλή και δημιουργική χρονιά. Δήλωσε ότι κατανοεί τις δυσκολίες των υπαλλήλων με τα κτήρια και τη διασπορά και ανέφερε πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια το έργο της ανακαίνισης του Διοικητηρίου Μεσσηνίας να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είπε ότι είναι αισιόδοξος πως θα πάνε καλά τα πράγματα και ζήτησε τη συνεργασία των υπαλλήλων.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας Δήμητρα Δημητρούλια επεσήμανε ότι θα απαιτήσουν από την κεντρική εξουσία να επιστραφούν τα κεκτημένα που χάθηκαν, για να ζουν με αξιοπρέπεια.

Στην πίτα υπήρχαν 5 φλουριά και τα δώρα στους τυχερούς (στον καθένα) ήταν μια μέρα άδεια από τον αντιπεριφερειάρχη και 30 ευρώ από τον σύλλογο.

Οι 3 πρώτοι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί, ήταν η Σταματούλα Βούρδα, η Ελένη Δεπούντη και η Ισμήνη Κανελλοπούλου.