Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 19:17

Ο Δέδες καταγγέλλει Τατούλη για “χυδαίες προσωπικές επιθέσεις”

 

Για «ακραίες και χυδαίες προσωπικές επιθέσεις, καθώς και για απειλή προπηλακισμού εναντίον περιφερειακών συμβούλων», κατηγορεί τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, με ανακοίνωσή της η "Πελοποννησιακή Συνεργασία", η παράταξη του Γιώργου Δέδε.

 

«Η διαρκής επίδειξη αλαζονείας, αυταρχισμού, εγωκεντρισμού και αμετροέπειας αποτελούν την πάγια πρακτική του κ. Τατούλη στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της και επισημαίνει: «Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο και συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της 22ας Δεκεμβρίου, ο κ. Τατούλης ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό. Με μια σειρά παραληρηματικών μονολόγων, εξετράπη σε ακραίες και χυδαίες προσωπικές επιθέσεις διαδοχικά, εναντίον των περιφερειακών συμβούλων, Πατσαρίνου, Πουλά, Γόντικα και κατέληξε να απειλήσει με προπηλακισμό τον κ. Κάτσαρη. Εφτασε μάλιστα ο κ. Τατούλης, να αμφισβητήσει την επάρκεια του συμβούλου της παράταξής μας, Ανδρέα Πουλά, ως ιατρού!».

 

Η "Πελοποννησιακή Συνεργασία" χαρακτηρίζει τον κ. Τατούλη πολιτικό "γυρολόγο", κάνει λόγο για "λευκή σελίδα" και "κενό φορτίο" και καταλήγει: «Συμμεριζόμαστε  τον "πόνο του". Δεν μπόρεσε και δεν μπορεί ποτέ να "χωνέψει", πως  κάποιοι από τους παλαιούς συνεργάτες  του, επέλεξαν τον δρόμο της αξιοπρέπειας, όταν διαχώρισαν τη θέση τους από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τις πρακτικές της αδιαφάνειας, της οικογενειοκρατίας, της απραξίας και της πολιτικής ανεπάρκειας. Τον συμμεριζόμαστε και κατανοούμε τις παρενέργειες της μοναξιάς του! "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη"!!!!».