Παρασκευή, 01 Μαϊος 2015 21:21

Σκούρος κατά Γόντικα και Γούργαρη για τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Μήπως ήταν «παρακινούμενοι ή και κατευθυνόμενοι» αναρωτιέται ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Χαράλαμπος Σκούρος, αναφερόμενος στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που δημιούργησαν ένταση στην προχθεσινή συνεδρίαση του Σώματος.

 

Ο Χ. Σκούρος, στη σχετική ανακοίνωσή του, υποστηρίζει ότι ένταση «δημιουργήθηκε με ευθύνη της παράταξης που είχε καταθέσει επερώτηση σχετική με τη στέγαση των φοιτητών», καταγγέλλοντας τους Ν. Γόντικα, Β. Γούργαρη, αλλά και τον περιφερειακό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Παναγιώτη Κάτσαρη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, η συζήτηση στο εν λόγω θέμα ολοκληρώθηκε χωρίς κανείς να ζητήσει το λόγο, ενώ και οι φοιτητές «απεχώρησαν ήσυχα».

 

Ομως, σύμφωνα με τον πρόεδρο, «μετά από μία και πλέον ώρα από την ολοκλήρωση της συζήτησης της επερώτησης αυτής, οι φοιτητές επανήλθαν οργισμένοι, παρακινούμενοι ή και κατευθυνόμενοι, από ποιους άραγε; με στόχο τη δημιουργία έντασης -όπως και έγινε- διακόπτοντας τη συνεδρίαση στη συζήτηση του πλέον σοβαρού θέματος της ημερήσιας διάταξης».