Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 15:47

Γούργαρης κατά Τατούλη για την «Πελοπόννησος ΑΕ»

Την επίμονη άρνηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να παράσχει στοιχεία για την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» καυτηρίασε ο περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βαγγέλης Γούργαρης, σε παρέμβασή του στη σχετική συζήτηση, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

«Μέχρι τώρα αρνείστε να μας δώσετε στοιχεία για την «Πελοπόννησος Α.Ε.», παρά τις συνεχείς ερωτήσεις και επερωτήσεις μας» δήλωσε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ο Β Γούργαρης. Και συνέχισε:

«Να σας θυμίσω και στη Θεσσαλονίκη, και στην Ευρυτανία και αλλού, όταν ζητούνταν στοιχεία έλεγαν αυτά που λέτε και εσείς… Οτι δηλαδή είναι ανώνυμες εταιρείες που προβλέπονται οι διαδικασίες ελέγχου και άλλα τέτοια, μέχρι που αποκαλύφθηκε η οδυνηρή πραγματικότητα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα συνεχίσετε την ίδια αδιέξοδη τακτική και θα δώσετε τα στοιχεία.

Πρόκειται για ανώνυμη εταιρεία που οι μισές μετοχές της ανήκουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και πρόεδρός της είναι ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης. Πρέπει, κάποτε, να μας πείτε, πόσα έργα έχει αναλάβει η «Πελοπόννησος Α.Ε.», ποιο το συνολικό κόστος, πώς τα εκτέλεσε αυτά τα έργα -ιδιαίτερα τα έργα προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου-, πόσα έκανε με δικό της προσωπικό, πόσα έδωσε σε τρίτους (αντικείμενο και κόστος). Πρέπει να απαντήσετε κάποτε και στις επερωτήσεις μας, όπου ζητάμε συγκεκριμένα στοιχεία».