Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 15:31

Εκδήλωση για την κρίση με το Σάββα Ρομπόλη στην Καλαμάτα



Την Τετάρτη  25.01.2012 και ώρα 7.00 μ.μ.,  στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, οργανώνεται μια πολύ σημαντική εκδήλωση, με ομιλητή το ΣΑΒΒΑ  ΡΟΜΠΟΛΗ, Διευθυντή του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και καθηγητή Οικονομίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, με θέμα: «Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ».
Απέναντι στην ταξική πολιτική του μνημονίου, που έχει οδηγήσει στη φτώχεια και στην ανεργία πάνω από 1.500.000 Έλληνες και απέναντι στην πρόταση του κ. Τατούλη να μετατραπεί η Πελοπόννησος σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, δηλαδή σε αποικιακή ζώνη υπέρ του γερμανικού κεφαλαίου, υπάρχει μια ριζικά διαφορετική πρόταση και προοπτική και για τη χώρα και για την Πελοπόννησο ειδικότερα, την οποία έχει επεξεργαστεί το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία και με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
Αυτή την πρόταση θα αναπτύξει ο Σάββας Ρομπόλης την Τετάρτη  25.01.2012 και ώρα 7.00 μ.μ.,  στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.
Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» καλεί όλους τους πολίτες της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική εκδήλωση και να συζητήσουν με τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με ποιες πολιτικές μπορεί όχι μόνο να βγει η χώρα απ’ την κρίση, αλλά την έξοδος απ’ την κρίση να μην την πληρώσουν για μια ακόμη φορά οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και οι αγρότες.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»