Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 13:04

Πελοπόννησος: Περιφερειακό συνδυασμό συγκροτούν στελέχη της ΛΑΕ

Κάλεσμα συγκρότησης περιφερειακού συνδυασμού απευθύνουν με κοινή ανακοίνωσή τους ο πρώην βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πετράκος και οι νυν περιφερειακοί σύμβουλοι Σαράντος Αλεξανδρής και Σταύρος Χρυσαδάκος.

Η συγκέντρωση-συζήτηση για τη συγκρότηση του περιφερειακού συνδυασμού θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης. Στην κοινή ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Συνολικά δεσμευόμαστε να συμβάλουμε να διαμορφωθεί ένα μαζικό, ανατρεπτικό, προοδευτικό, λαϊκό κίνημα για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της μεταμνημονιακής λιτότητας και της ευρωζωνικής επιτροπείας, της υπερφορολόγησης και της εκποίησης της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των λαϊκών νοικοκυριών. Για τη διαγραφή του χρέους, την εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών με στόχο την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, για μια ριζική και δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, για υπεράσπιση και αναβάθμιση των κοινωνικών αγαθών και των εργασιακών-ασφαλιστικών δικαιωμάτων».