Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 08:46

Κάλεσμα ΚΚΕ για ντιμπέιτ

Κάλεσμα ΚΚΕ  για ντιμπέιτ

 

Δημόσιο κάλεσμα για ντιμπέιτ στην κεντρική πλατεία προς τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής απηύθυνε χθες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στη Μεσσηνία Αντώνης Κατσάς.

Οπως τόνισε οι εκπρόσωποι των υπολοίπων κομμάτων μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΚΚΕ ή απευθείας με τα στελέχη του για να δηλώσουν ότι αποδέχονται το κάλεσμα, ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στην καταρχήν θετική ανταπόκριση των τοπικών ΜΜΕ για τη διοργάνωση του ντιμπέιτ. “Επιθυμούμε να διοργανωθεί το ντιμπέιτ, ώστε οι υποψήφιοι να απαντήσουμε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά και του κοινού” τόνισε ο κ. Κατσάς. Αφορμή πάντως για τον αποκλεισμό ό της Χρυσής Αυγής από το κάλεσμα του ΚΚΕ Μεσσηνίας στάθηκε το χθεσινό επεισόδιο στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, στη διάρκεια της οποίας ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χειροδίκησε κατά της υποψήφιας με το ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, ενώ “έλουσε” με νερό την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου. Ο κ. Κατσάς μάλιστα ανέγνωσε την ανακοίνωση του κόμματός του με την οποία καταδικάζεται το συγκεκριμένο συμβάν καλώντας τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη τόσο σε τέτοιες συμπεριφορές, όσο και στη Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα το μέλος της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ Γιάννης Γαλανόπουλος μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι μία αριστερή κυβέρνηση αυτή τη στιγμή μπορεί να αποτελέσει ο καλύτερο άλλοθι να τα μέτρα που ακολουθούν, καλώντας το λαό να καταδικάσει τόσο το δίπολο Νέα Δημοκρατία – ΠΑΣΟΚ που καταστροφολογούν για το μέλλον της χώρας εκτός ευρώ, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ “που επιδεικνύει απίστευτο εφησυχασμό και μεταβιβάζει την ευθύνη επίλυσης των προβλημάτων σε άλλους”. Τέλος υπογράμμισε ότι ενδεχόμενα ψηλά ποσοστά του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές θα ζορίσουν και θα ενοχλήσουν αρκετούς.