Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 13:59

Νίκας: Τέλος η αυτοδιοίκηση - Ανοιχτός να συνεχίσει από άλλο μετερίζι (βίντεο)

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας δήλωσε ότι έκλεισε ο κύκλος τους στην αυτοδιοίκηση, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεχίσει την πολιτική του δράση από άλλο μετερίζι.

Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης ψήφισε στις 12 το μεσημέρι στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας και όταν ρωτήθηκε αν «έχει κλείσει ο πολίτικος κύκλος του Παναγιώτη Νίκα» απάντησε επί λέξει: «Όσον αφορά στην αυτοδιοίκηση, ναι . Αλλά από κει και πέρα θα δούμε. Το 2024 θεωρώ ότι θα έχουμε εξελίξεις πολύ σημαντικές». Όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται που δεν είναι υποψήφιος ο κ. Νίκας δήλωσε: «Όπως είπα και προχθές, ήταν πολλά τα χρόνια. Αισθάνομαι παράξενα αλλά έχω συνείδηση. Είναι θέμα ωριμότητας αυτό ότι η εκλογικοί κλείνουν. Ότι οι κύκλοι στους ανθρώπους είναι για να κλείνουν για κάθε δραστηριότητα είτε είναι επαγγελματική είτε είναι πολιτική. Βεβαίως με αυτές σκέψεις αισθάνομαι, όχι μόνο ήσυχος αλλά και ανακουφισμένος και χαρούμενος».

Για την εκλογική διαδικασία ο κ. Νίκας είπε: «Τα προβλήματα τα οποία είχαμε τα οποία αντιμετωπίστηκαν. Δεν είχαμε αντιπρόσωπο σε μια περιοχή της Αργολίδας, λύθηκε. Κάποια μικροπροβλήματα με το ρεύμα στην περιοχή της Κοίτας αντιμετωπίστηκαν . Γενικά πάντως μέχρι τώρα όλα καλά. Εύχομαι να πετύχουν όλοι τους στόχους που έχει θέσει.

Να είναι χαρούμενοι το βράδυ στον ένα ή τον άλλο βαθμό. Η εκλογική διαδικασία είναι από τις χειρότερες δουλειές που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος. Για αυτό αν μη τι άλλο α παιτείται σεβασμός προς όλους όσους εκτίθενται στο εκλογικό σώμα και ζητούν τη ψήφο. Και προφανώς και τη δική μου συμπαράσταση και αυτό το οποίο είπα από την αρχή. Δηλαδή ότι ήμουνα σε όλη τη διαδικασία και αμέτοχος και ουδέτερος. Αυτό έγινε στην πράξη, ελέγχοντας απολύτως και όλες τις υπηρεσίες και όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει η Περιφέρεια. Ίσες αποστάσεις από όλους. Να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει εύχομαι και σήμερα και την επόμενη Κυριακή».