Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 07:45

Λαμπρόπουλος και Σαμπαζιώτης γύρισαν την πλάτη στο Σαμαρά

Λαμπρόπουλος και Σαμπαζιώτης γύρισαν την πλάτη χθες στο Σαμαρά, ενώ ο Νίκας παρευρέθηκε με… μισή καρδιά μόνο στο δείπνο και όχι σε άλλες συναντήσεις.

Η ηχηρή απουσία των δύο πρώην βουλευτών της Ν.Δ. από το δείπνο που είχε οργανώσει ο πρόεδρος του κόμματος σε εστιατόριο της Μαρίνας στην Καλαμάτα, ήρθε να υπογραμμίσει το μεγάλο πρόβλημα αποδοχής που συναντά το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς ακόμα και στην έδρα του.
Στο χθεσινοβραδινό δείπνο τελικά συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, Αντωνία Μπούζα και Μαρία Οικονομάκου, η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Δημήτρης Κανελλόπουλος και ο πρόεδρος της Τ.Ο. της ΝΔ στην Καλαμάτα Κώστας Παπαδάκης.

ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Καφέ στην Παραλία της Καλαμάτας ήπιε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, που ήρθε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα προκειμένου να παραστεί στις σημερινές εκδηλώσεις για την 194η επέτειο από την Απελευθέρωση της πόλης.
Παρά το ψιλόβροχο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τοπικά στελέχη και φίλους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μεταξύ αυτών που υποδέχθηκαν τον Αντ. Σαμαρά, ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας - αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, οι αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Τριφυλίας Βασίλης Παπαθεοδοσίου, Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Δαρσακλής, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας Τασούλα Φοίφα, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Καλαμάτας και άλλων δήμων, καθώς και ο πρώην διοικητής ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος.

ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ

Με εκπροσώπους φορέων και στελέχη της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ., συναντήθηκε χθες το απόγευμα στο "Ελίτ", ο Αντώνης Σαμαράς. Στη συνάντηση με τους φορείς είχε κληθεί και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, αλλά δεν παρέστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε αρνηθεί εξαρχής την πρόσκληση.
Στην πρώτη συνάντηση με τους φορείς παρέστησαν οι πρόεδροι της Συκικής Παναγιώτης Παπαγεωργίου, του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ανδρέας Ζαγάκος, του Συλλόγου Τριτέκνων Χρήστος Κορομηλάς και του Συλλόγου Κρεοπωλών Δημήτρης Γαλανάκης.
Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαιρέτησε τοπικά μέλη και πολιτικούς του φίλους στο λόμπι του "Ελίτ".
Σήμερα στις 9.30 το πρωί ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο έργο του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου της Καλαμάτας, που έχει σταματήσει εδώ και πολλούς μήνες, λόγω της μη τροποποίησης της σύμβασης παραχώρησης με το "Μορέα" μέχρι τώρα.