Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 15:22

Νάντια κατά της μεταρρύθμισης στην Παιδεία

Κείμενο επικριτικό στη μεταρρύθμιση που επιχειρείται στον χώρο της παιδείας συνυπογράφουν 5 στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης, μεταξύ των οποίων και η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου, καλώντας σε «ευρεία συμπαράταξη τώρα, ενάντια στην αντιμεταρρύθμιση».

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εν λόγω κείμενο, «ό,τι ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας αφορά, τόσο το ξεθεμελίωμα του νόμου Διαμαντοπούλου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο και την κατεδάφιση κάθε προοδευτικής και καινοτόμας προσπάθειας των τελευταίων δέκα χρόνων».

Προστίθεται δε ότι «η για "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιστρέφει τα πανεπιστήμια στο χθες, χωρίς σχέδιο, χωρίς να έχει να προτείνει οτιδήποτε καινούργιο. Μάλλον δεν ξέρει τι θέλει και δυστυχώς δεν ξέρει πού πάει».

Το κείμενο αυτό, που εκτός από τη Νάντια Γιαννακοπούλου υπογράφουν επίσης η Κατερίνα Βαλαβάνη υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών, Χρήστος Δρούζιας μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Χαρά Κεφαλίδου πρώην βουλευτής Δράμας και Μιχάλης Χάλαρης υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, έχει αναρτηθεί επίσης και στην ιστοσελίδα www.facebook.com/protovouliagiapaideia.