Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 17:26

Μιχαλολιάκος κατά πάντων από την Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Μιχαλολιάκος κατά πάντων από την Καλαμάτα (βίντεο)

Eπίθεση σε όλους, σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας εξαπέλυσε ο αρχηγός και γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε ομιλία του στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “Rex”, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ το ψήφισαν όλοι μαζί, και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, στις 14 Αυγούστου 2015» και υποστήριξε πως «ίδια είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., ψήφισαν και οι δύο τα μνημόνια, το τζαμί και το σύμφωνο συμβίωσης». Τάχθηκε κατά των «λαθρομεταναστών» και των δασικών χαρτών, κάνοντας λόγο για «επιχείρηση ταμειακής λεηλασίας». Εκθείασε τη Χούντα και τους πραξικοπηματίες Παπαδόπουλο και Ντερτιλή και από το ακροατήριο φώναξαν αθάνατοι. Μίλησε για «ιδεολογική και πολιτική προδοσία της Ν.Δ. έναντι της Αριστεράς», και αναρωτήθηκε «αν σέβονται τις σφαγές στους Γαργαλιάνους και το Μελιγαλά».

Οι συγκεντρωμένοι Χρυσαυγίτες φώναξαν συνθήματα, κατά του Σαμαρά, των κομμουνιστών και των πολιτικών, χαρακτηρίζοντάς τους αλήτες και προδότες. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος και οι βουλευτές Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης και Βοιωτίας Βαγγέλης Καρακώστας.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Ν. Μιχαλολιάκος τίμησε το Λυκούργο Γαϊτανάρο.


NEWSLETTER