Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 08:20

Ακαδημία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή στην Καλαμάτα οι εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο «Pharae Palace».

Το προηγούμενο διήμερο, στελέχη από τη Μεσσηνία αλλά και από τους γειτονικούς νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν στο  επιμορφωτικό σεμινάριο που «τρέχει» αυτή την περίοδο, σε διάφορες πόλεις της χώρας μας.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι «να εμπλουτίσει τις γνώσεις των στελεχών που υποστηρίζουν καθημερινά τον πολιτικό και προγραμματικό λόγο της παράταξης, τόσο στα μέσα ενημέρωσης, όσο και σε επιμέρους περιβάλλοντα επιστημονικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, στις έννοιες της πολιτικής, της οικονομίας, της ηγεσίας και της επικοινωνίας, αλλά και να εμβαθύνει σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον».

Στη διήμερη συνάντηση της Καλαμάτας -την οποία συντόνισε ο Κώστας Λ. Μπακογιάννης, αναπληρωτής γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας-, μίλησαν, ο Μιχάλης Αργυρού, αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών στο Cardiff University, ο Χάρης Τσιλιώτης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, δικηγόρος, ο Γεώργιος Αρχοντας διδάκτορας πολιτικής φιλοσοφίας και οικονομικής θεωρίας, επισκέπτης ερευνητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ο σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας.