Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 22:42

Εκδηλώσεις ΚΚΕ στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας

Εκδηλώσεις με θέματα της επικαιρότητας ενόψει των εκλογών, καθώς και της ιστορίας οργανώνει τις επόμενες ημέρες, η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας.

* Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στον πολυχώρο δημιουργίας της ΚΝΕ Γ. Βουβαλέας - “Μικρόβιο” (πλατεία Όθωνος 10), οργανώνεται εκδήλωση με θέμα  “80 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κοσκινάς, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας της Ο.Π. Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Παρέμβαση θα κάνει ο Θοδωρής  Στασινόπουλος, ιστορικός, με θέμα “Το μπλόκο της 8ης Φλεβάρη 1944 στην Καλαμάτα, μέσα από μαρτυρίες και πηγές”.

* Τη Δευτέρα 20 του μήνα, στις 7 το απόγευμα, στο “Brooklyn Live Stage” (Ιθώμης 5) πραγματοποιείται συζήτηση με θέμα “Με το ΚΚΕ στον αγώνα για τα σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα. Δυνατό ΚΚΕ για δυνατό εργατικό - λαϊκό κίνημα”. Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από συνδικαλιστές και άλλους εργαζόμενους.