Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 17:50

Παρουσιάστηκε στα Φιλιατρά το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική εκδήλωση, όπου έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Φιλιατρά παρουσία πλήθους στελεχών του κόμματος.

Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Φιλιατρών με κεντρικούς ομιλητές τον Γιάννη Πάζιο μέλος ΚΠΕ - τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και τον γραμματέα της Ν.Ε. Μεσσηνίας Γιάννη Νικολακόπουλο. Οι ομιλητές επισήμαναν τα προβλήματα της περιοχής και ανέλυσαν τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος.
Στη συνέχεια το μέλος της Ν.Ε. από την Τριφυλία Μάντη Μπακούρου παρουσίασε τους υποψήφιους Παναγιώτη Αδαμόπουλο, Μενέλαο Γερονικολό, Αριστέα Καζάκου, Δήμητρα Λαμπροπούλου, Περικλή Ξηρόγιαννη, Κωνσταντίνα Πιέρρου και Σπύρο Πώρο, οι οποίοι με τη σειρά τους απηύθυναν χαιρετισμό.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Σωτήρης Μπακούρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας Παναγιώτης Τσαφαράς και Ιωάννης Παρασκευόπουλος, ο συντονιστής της Τ.Ο. Νίκος Κωνσταντόπουλος και τα μέλη Βασίλης Αθανασόπουλος, Λυκούργος Ανδρώνης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατρών «Ο Πυρσός» Μαίρη Γκότση, ο Γιάννης Κατσαργύρης, η Γεωργία Μπάιμπου και πολλά ακόμα στελέχη και μέλη του κόμματος.
Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις - παρουσιάσεις του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ και στις υπόλοιπες πόλεις της Τριφυλίας αλλά και σε όλη τη Μεσσηνία.