Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 08:14

Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ σε Καλαμάτα και Πετρίτσι

 

Εκδήλωση προεκλογικής ετοιμότητας και κινητοποίησης πραγματοποίησε με επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης, η Ομάδων Μελών της Κεντρικής Πόλης, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, στο “Tapas”.

Η πρώην βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη αναφέρθηκε στα βασικότερα σημεία των κυβερνητικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ενώ παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Πέτρος Κωνσταντινέας, Χαρά Κιουρή και Παναγιώτης Στέφανος.

Επέκριναν την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία, “για την ακρίβεια, τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις, τη διάλυση του ΕΣΥ, τα επιδόματα - κοροϊδία που δίνει στον κόσμο, τα συμφέροντα που υπηρετεί”. Και σημείωσαν την ανάγκη να προωθηθούν στον κόσμο οι θέσεις και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, να γίνουν συζητήσεις με τους πολίτες για να αφουγκραστούν τις αγωνίες τους και να επικοινωνήσουν την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση του κόμματος για δικαιοσύνη παντού, για ουσιαστική δημοκρατία και ίσες ευκαιρίες.

Ακόμα, επισημάνθηκε ότι τα μέλη θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία και ως αντιπρόσωποι στα εκλογικά τμήματα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας, την ημέρα των εκλογών.

ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ

Πολιτική εκδήλωση - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, αλλά και την προετοιμασία του κόμματος ενόψει των εκλογών, διοργανώνει η Οργάνωση Μελών του κόμματος των πρώην Δήμων Βουφράδας και Παπαφλέσσα, σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, στην ταβέρνα “Οινοχόη” (Γιάννη Καγκαράκη) στο Πετρίτσι.

Θα παρευρεθούν υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.