Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 08:45

Κινητοποίηση για παμπελοποννησιακή συγκέντρωση της Ν.Δ. στην Καλαμάτα (βίντεο)

«Η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα» δήλωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Δούζης στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες για να προσκαλέσει τους Μεσσήνιους στην παμπελοποννησιακή προεκλογική συγκέντρωση στην Καλαμάτα και στην πανελλαδική στην Αθήνα.

Ο κ. Δούζης ζήτησε από τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Δούζη:

«Το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι η διατήρηση της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης και σταθερότητας. Είναι η οικονομία της χώρας η ασφάλεια των πολιτών και είναι η εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα 4 τελευταία χρόνια κατάφερε να κρατήσει τη χώρα όρθια σε δύσκολες καταστάσεις παγκόσμιας εμβέλειας, όπως είναι η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία, δύο γεγονότα τα οποία είχαν σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία της Ελλάδας. Παρόλα αυτά καταφέραμε να ενισχύσουμε την οικονομία, να διατηρήσουμε τη χώρα ισχυρή και να παραμένει ένας καλός και ικανός σύμμαχος τόσο της Ευρώπης όσο και της Αμερικής. Αυτή την τροχιά ανάπτυξης και ασφάλειας καλούμαστε την 21η Μαΐου να διατηρήσουμε και να δώσουμε στην Ελλάδα το κύρος και την ευημερία που της αξίζει.  Να δώσουμε ένα τέλος στην υποκρισία, τα ψέματα και την τον απόλυτο μηδενισμό, τον οποίο προάγει η αντιπολίτευση.

Η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα. Έχουμε ξαναπεί ότι αυτοδύναμη Ελλάδα είναι αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Γι αυτό από εδώ στη Μεσσηνία καλούμε όλους τους φίλους μας, πρώτα από όλα να πάνε να ψηφίσουν. Η συμμετοχή είναι πάρα πολύ σημαντική. Καλούμε να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, ένα ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτίζεται από πολύ σημαντικούς και ικανούς υποψηφίους. Και θα σας παρουσιάζουμε αυτό το ψηφοδέλτιο. Είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι η κ. Γυφτέα Μαρία Ελένη, Η κ. Κουμάντου Παναγιώτα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής, ο κ.  Λαμπρόπουλος Ιωάννης, ο βουλευτής Μεσσηνίας,  Μαντάς Περικλής, η κ. Νίκα Παναγιώτα και ο βουλευτής Μεσσηνίας ο Χρυσομάλλης Μιλτιάδης. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε και να υπενθυμίσουμε στον κόσμο μας ότι σταυρός στον κ. Αντώνη Σαμαρά δεν χρειάζεται. Να καλέσουμε επίσης τον κόσμο 17 Μάη και ώρα 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, όπου θα γίνει η μεγάλη παμπελοποννησιακή συγκέντρωση, Προεκλογική για τη Νέα Δημοκρατία, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αντώνη Σαμαρά. Επίσης την Παρασκευή να ξέρετε ότι θα παρευρεθούμε στην ομιλία του πρωθυπουργού στην Αθήνα και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στα γραφεία για να πάμε όλοι μαζί».

Θ.Λ.