Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 12:28

ΚΚΕ: Προεκλογική εκδήλωση με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό στην Καλαμάτα

Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ θα είναι ο βασικός ομιλητής στην προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Καλαμάτα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του όμματος η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στην πλατεία Όθωνος. 

Η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ ενημέρωσε, ακόμα, για το πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών των υποψήφιων βουλευτών γι’ αυτή την εβδομάδα:

Αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 10.30 το πρωί, στο Δημαρχείο Καλαμάτας ο Νίκος Κουτουμάνος, υποψήφιος βουλευτής και ο Δημήτρης Οικονομάκος υποψήφιος δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση. Στις 10 το πρωί, ο Άρης Κομπότης στα καταστήματα του επισιτισμού στην Καλαμάτα. Στις 9 το πρωί ο Σπύρος Νικολόπουλος στον Αριστομένη. Στις 7 το απόγευμα ομιλία από την οργάνωση του ΚΚΕ Ανατολικής Καλαμάτας, στο καφενείο του Πωλ (Ακρίτα και Παλαιολόγου). Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, η Στέλλα Χρηστέα στο ΒΙΟΠΑ.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 8.30 το απόγευμα, ομιλία από την κομματική οργάνωση Μεσσήνης, στην μικρή πλατεία της πόλης. Θα μιλήσει ο Ν. Κουτουμάνος.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί, ο Ν. Κουτουμάνος  στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, ομιλίες από τον Ν. Κουτουμάνο στις 11 το πρωί στο Αρφαρά και στις 8 το απόγευμα στην Μικρομάνη.