Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 20:22

Παρουσίαση υποψηφίων Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Μεσσηνία

Με το σύνθημα "Γιώργο γερά, να πέσει η Δεξιά" των σπουδαστών του ΤΕΙ Καλαμάτας ξεκίνησε χθες το βράδυ η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου για τη Μεσσηνία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του "Rex".

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Γιώτα Σβερκούνου - Τσαούση, ενώ σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο Γιώργος Λίγγρης από την περιοχή της Πυλίας. Ο Αντώνης Τσώνης υπεύθυνος Τύπου για τη Μεσσηνία είπε πως στις προσπάθειές του ο Γιώργος Παπανδρέου δεν βρήκε συμμάχους, αντίθετα είχε να αντιμετωπίσει λυσσαλέο πόλεμο. "Ο Σαμαράς και ο συγκυβερνήτης του γονάτισαν τη χώρα και έριξαν ανάθεμα στο Γιώργο Παπανδρέου, φτιάχνοντας το άθλιο οικοδόμημα του "λεφτά υπάρχουν". Ξέχασαν πως πράγματα όπως η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η "Διαύγεια", η Οικονομική Αστυνομία ξεκίνησαν επί ημερών κυβέρνησης Παπανδρέου" τόνισε ο κ. Τσώνης και αναφέρθηκε επίσης στο έλλειμμα, τους μύθους και την πραγματικότητα που το αφορούν. "Ο κόσμος μας το ζητούσε «κάντε κάτι επιτέλους». Το Κίνημα αυτό φτιάχτηκε από κίνητρα πολιτικά και πατριωτικά, όχι προσωπικά. Από τις 25 Γενάρη το Κοινοβούλιο αποκτά δύναμη προόδου" είπε κλείνοντας.
Η Ελένη Φίλιου στη συνέχεια εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του δημοσιογράφου Κώστα Γερονικολού, πατέρα του υποψηφίου Μενέλαου Γερονικολού.
Οι υποψήφιοι της Μεσσηνίας είναι οι: Αρης Αλεξόπουλος, Γιάννης Αργυράκης, Μενέλαος Γερονικολός, Δήμητρα Διαβολίτση - Μανέττα, Δημήτρης Δρούτσας, Ηλίας Κανάκης, Δημήτρης Καραΐσκος.
Γ.Σαρ.