Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 20:05

Προσυνεδριακές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία

Εκδηλώσεις - συζητήσεις οργανώνει στη Μεσσηνία, το επόμενο Σαββατοκύριακο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος, που θα γίνει μεταξύ 14 και 17 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, προσυνεδριακές εκδηλώσεις προγραμματίζονται, το Σάββατο 25 Απριλίου, α) στην Πύλο, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διονύση Αλευρά και Γιώργου Κατσούλη καθώς και του πολιτευτή Λεωνίδα Φιλιππόπουλου και β) στην Κυπαρισσία, την ίδια ώρα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή των Γιάννη Χριστόπουλου γραμματέα Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Πάζιου αναπληρωτή γραμματέα και Στάθη Μακρή υπεύθυνου Οικονομικού και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Ε. Μεσσηνίας.

Την Κυριακή 26 Απριλίου, εξ άλλου, ανάλογη εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, στις 8 το βράδυ, με τη συμμετοχή των Γιώργου Κατσούλη μέλους της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Πάζιου αναπληρωτή γραμματέα Ν.Ε. Μεσσηνίας και Κώστα Θεοδωρακόπουλου υπεύθυνου Οργανωτικού και Νεολαίας της Ν.Ε. Μεσσηνίας.

Εξ άλλου, με άλλη ανακοίνωσή της, η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ γνωστοποιεί στα μέλη και τους φίλους του κόμματος ότι μπορούν μέχρι τις 4 Μαΐου να επαναβεβαιώσουν την εγγραφή τους ή να εγγραφούν στους καταλόγους των μελών, συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο που υπάρχει στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, που λειτουργούν καθημερινά μεταξύ 7 και 9 μ.μ.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «μόνο όσοι εγγραφούν ή ανανεώσουν τη εγγραφή τους έως και τις 4 Μαΐου, έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές συνέδρων της 10ης Μαΐου 2015».