Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 15:36

"Λαϊκή Συσπείρωση" εναντίον όλων για την εκλογή Μπουλούκου

Ο περιφερειακός συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση», με ανακοίνωσή του, επικρίνει «ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Χρυσή Αυγή και Οικολόγους» που «τα βρήκαν για την επιλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «ερωτηματικά δημιουργεί η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η ψήφος της εκπροσώπου των Οικολόγων και υποψήφιας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, που ψήφισε μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή, ήταν κρίσιμη για την εκλογή του Συμπαραστάτη, κάποιου που κατά δήλωση του κ. περιφερειάρχη "επιτελούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα" στον Μελιγαλά πριν 2 χρόνια, τότε που δημιούργησε τα έκτροπα η Χρυσή Αυγή». Αναρωτιέται δε η «Λαϊκή Συσπείρωση», αν η στάση αυτή «έχει να κάνει και με την γενικότερη στάση κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής».

Τέλος, όσον αφορά τον θεσμό καθ’ εαυτό, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δηλώνει ότι αποτελεί «θεσμό χειραγώγησης, ενσωμάτωσης της λαϊκής αγανάκτησης και διαμαρτυρίας, θεσμό κοινωνικού εταιρισμού που υπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρηματιών σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων».