Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 19:20

Πορεία του ΠΑΜΕ αύριο στην Καλαμάτα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της ψήφισης του τρίτου μνημονίου διοργανώνει η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ αύριο Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

 

«Δίνουμε αγωνιστική απάντηση στo νέο μνημόνιο – λαιμητόμο, με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην κεντρική πλατεία. Δεν δίνουμε καμία συναίνεση στα βάρβαρα μέτρα να ακυρωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά.

 

Ετοιμαζόμαστε για νέους πιο σκληρούς αγώνες. Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα δε μπορεί να κρύψει πια τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τη στήριξη που προσφέρουν η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι. Η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, καθώς και η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ενωση, δε συμβαδίζει με τα λαϊκά συμφέροντα. Απαιτείται αναμέτρηση και ρήξη με τον δρόμο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, αλλιώς οι θυσίες θα συνεχίζουν αμέτρητες για την εργατική τάξη και όλο το λαό» σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ, η οποία προγραμματίζει συνέντευξη Τύπου σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ.