Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 12:51

Κασιδιάρης και Συναδινός περιόδευσαν στη Λακωνία

Σε Σπάρτη και Σκάλα Λακωνίας περιόδευσαν χθες ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και Ελευθέριος Συναδινός και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε:

«Εμείς σας λέμε, δώστε ψήφο στη Χρυσή Αυγή για να εκμεταλλευτεί η Ελλάδα τον πλούτο της, για να μπορεί ο Έλληνας να εργαστεί στην πατρίδα του με αξιοπρέπεια, για να φύγουν από την χώρα οι λαθρομετανάστες, για να υπάρξει στην χώρα ηρεμία τάξη και ασφάλεια.

Δώστε ψήφο στη Χρυσή Αυγή για να σας δώσει μια διέξοδο σε έναν αγώνα για την Ελλάδα. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος που προτείνουμε, ούτε λέμε ψέματα, γιατί θα μπορούσα να έρθω εδώ, όπως είχε έρθει ο dear Alexis Tsipras και να λέω παιδιά “εμείς θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, θα καταργήσουμε όλους τους φόρους μην φοβάστε, εμείς είμαστε οι καλύτεροι, σας αγαπάμε, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα τα δώσουμε στους φτωχούς” και μετά από λίγους μήνες τα παίρνει από τους φτωχούς και τα δίνει στους πλούσιους.

Λοιπόν εμείς σας λέμε, δώστε ψήφο στη Χρυσή Αυγή στις 21 του μήνα να είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση που θα αγωνιστεί για τα δίκαια της Ελλάδος και θα αντισταθεί στο ξεπούλημα της χώρας είτε αυτό γίνετε μέσω του μνημονίου είτε μέσω της λαθρομετανάστευσης.»