Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 14:39

Προεκλογικές περιοδείες στη Μεσσηνία

Οι υποψήφιοι βουλευτές και κλιμάκια των κομμάτων στη Μεσσηνία συνεχίζουν σήμερα τις περιοδείες τους.

- Κλιμάκια υποψηφίων βουλευτών και τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν περιοδείες: Το πρωί: Η Γιώτα Κοζομπόλη σε υπηρεσίες της Καλαμάτας: Ληξιαρχείο και άλλες διοικητικές του Δήμου Καλαμάτας, ΤΕΒΕ, Ελεγκτικό, ΟΑΕΔ. Ο Πέτρος Κωνσταντινέας σε καταστήματα της Καλαμάτας. Ο Αλέξης Χαρίτσης στο Λιγνιτικό Κέντρο ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Το απόγευμα: Ο Αλέξης Χαρίτσης σε Κόκλα, Βασιλικό, Καλλιρρόη, Ζευγολατιό, Νεοχώρι και Σκάλα. Η Γιώτα Κοζομπόλη σε χωριά της Αλαγονίας. Ο Πέτρος Κωνσταντινέας σε χωριά της Δυτικής Μάνης. Ο Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος σε Αχλαδοχώρι, Μαθία, Λυκίσσα, Κόκκινου, Μηλίτσα, Αδριανή, Λογγά και Χράνους.

- Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα περιοδεύσει σήμερα στις 7.30 το βράδυ στο Κατσαρού, στις 8 στην Οιχαλία και στις 8.30 στη Μερόπη. 

- Ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας της Λαϊκής Ενότητας Θανάσης Πετράκος θα επισκεφθεί το Δημαρχείο του Δήμου Πύλου - Νέστορος. Το απόγευμα: Οι Θανάσης Πετράκος, Ελενα Ψαρρέα και Παναγιώτης Τατούλης θα μιλήσουν σε εκδήλωση για τους αγρότες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Φιλιατρά. Οι Δημήτρης Σιψάς και Λεωνίδας Αντωνόπουλος θα επισκεφθούν την Δημοτική Ενότητα Χιλιοχωρίων.

- Υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ το πρωί θα περιοδεύσουν στη ΔΕΗ, τη ΔΕΥΑΚ και στις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας και το απόγευμα σε Χατζή, Βλαχόπουλο, Μεταμόρφωση, Χώρα, Αμπελόφυτο και Πύργο Τριφυλίας.