Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 15:52

Εριξαν μπογιές στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Τρίπολη!

Πρόκληση θεωρούν στη ΝΔ την κίνηση αγνώστων να πάνε να ρίξουν μπογιές και να βάψουν το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Τρίπολη, δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

 

Στη φωτογραφία, μπορείτε να διακρίνεται ότι το εκλογικό κέντρο έχει υποστεί επίθεση με μπογιές που έπεσαν πάνω στα τζάμια και τη φωτογραφία του Προέδρου της ΝΔ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΔΕ

Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Κεντρική πλατεία της Τρίπολης επετέθησαν οι γνωστοί άγνωστοι βάνδαλοι, οι οποίοι, δυστυχώς, για άλλη μια ϕορά χρησιμοποιούν ως έκϕρασή τους την βία και την καταστροϕή. Βανδάλισαν με μπογιές το εκλογικό κέντρο του κόμματός μας σε απόδειξη του πανικού, ο οποίος τους διακατέχει για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ανίσχυροι να πλήξουν τη δημοκρατία και την πολιτική ομαλότητα, ανήκουν στο πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο και ουδεμία σχέση έχουν με την δημοκρατική παράδοση της πολιτικής ζωής της Αρκαδίας. Αυτογελοιοποιούνται, όταν εξαντλούν την επαναστατικότητά τους στην εκτόξευση ελαιοχρωμάτων στις τζαμαρίες εκλογικών κέντρων. Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο μαζί τους πέρα από την ενημέρωση των πολιτών για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές τους. Στις αυριανές εκλογές στηρίζουμε την Νέα Δημοκρατία. Επιλέγουμε ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση και εγκαταλείπουμε τα άκρα και τις ακρότητες εκεί όπου τους αξίζει στη περιθωριοποίηση και την περιϕρόνηση. -

Πηγή: www.kalimera-arkadia.gr