Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 19:00

Στη Μεσσηνία οριστικά υποψήφιος ο Χαρίτσης, όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook

Γράφτηκε από την
Στη Μεσσηνία οριστικά υποψήφιος ο Χαρίτσης, όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook

Οριστικά στη Μεσσηνία θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, όπως είχε διαφανεί τα τελευταία 24ωρα.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, όπου ανέφερε αναλυτικά: 

"Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Τα τελευταία 4 χρόνια, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να επουλωθούν κοινωνικές πληγές και να τεθεί η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.

Προσωπικά, νιώθω τιμή και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή μου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια από εξαιρετικά κρίσιμα πόστα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο προοδευτικός κόσμος της χώρας καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση όσων έχουμε πετύχει, αλλά κυρίως για τη συνέχεια και διεύρυνση αυτής της προσπάθειας, ώστε όλοι και όλες να νιώσουν τη θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή, όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι προσωπική μου επιθυμία, αλλά και χρέος προς την ιδιαίτερη πατρίδα μου, να δώσω αυτή τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Μεσσηνίας.

Θα δώσω αυτή τη μάχη στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, δίπλα δίπλα με τους συμπολίτες μου, τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Μεσσηνίας.

Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Με τη νίκη!"


NEWSLETTER