Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 15:09

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στην Τρίπολη τον Ιούλιο ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Ιούλιο, όπου σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη θα προβεί σε εξαγγελίες και θα δώσει απαντήσεις για όλα τα περιφερειακά ζητήματα.

Αυτό έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος του απηύθυνε τη σχετική πρόσκληση. Αν και είναι πολύ νωρίς για να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας περιοδείας του κ. Μητσοτάκη και στη Μεσσηνία, καθώς στο νομό υπάρχουν εκκρεμότητες με μεγάλα έργα υποδομής, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Ελλάδα: η κατασκευή των νέων μονάδων της Costa Navarino στη Γιάλοβα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας για τη συνάντηση στο Μαξίμου: "Ο περιφερειάρχης είχε τη δυνατότητα, στη διάρκεια της συνάντησης, να θέσει στον πρωθυπουργό όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια σε όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων υποδομές, ανάπτυξη και περιβάλλον, ενώ υπέβαλε και υπόμνημα με εισηγήσεις με τις προτεραιότητες της περιφερειακής αρχής".

Θ.Λ.