Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 14:16

Επίσκεψη Πέτσα στη Μεσσήνη: Εξελίξεις με Βιολογικό Πεταλιδίου και Φιλοσοφικό - Εγκαίνια στο Στάδιο (φωτογραφίες)

Στο δημαρχείο της Μεσσήνης βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Κατά την συνάντησή του με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, παρουσία των βουλευτών Γιάννη Λαμπρόπουλου, Μίλτου Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά, αλλά και του γ.γ. της ΚΕΔΕ Δημήτρη Καφαντάρη ανακοίνωσε την ένταξη του Βιολογικού Καθαρισμού του Πεταλιδίου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα εντός του Νοεμβρίου, ενώ αναφέρθηκε και στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης προαναγγέλλοντας το ξεμπλοκάρισμά του εντός των ημερών.

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μετέβη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, όπου εγκαινίασε τα έργα ανάπλασης και αναμόρφωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ πέρασε και από το προσφάτως ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο.

ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της επίσκεψης στο δημαρχείο αρχικά ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος και στη συνέχεια και οι υπόλοιποι δύο βουλευτές με έντονο τρόπο ζήτησαν από τον κ. Πέτσα να υπάρξει εντατικοποίηση της ενημέρωσης των πολιτών για την ανάγκη εμβολιασμού με έμφαση σε κατοίκους χωριών, τονίζοντας ότι πέρα από την όποια ατομική ευθύνη, η Πολιτεία οφείλει να δει το ζήτημα πιο εντατικά. Ζητήθηκε επίσης εντατικοποίηση των ελέγχων.

Περισσότερα στην "Ελευθερία της Δευτέρας"