Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 09:05

Χρυσομάλλης - Χαρίτσης: Συμμαθητές στο λύκειο, συνάδελφοι στη Βουλή

Γράφτηκε από τον

 

Από συμμαθητές στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας τη δεκαετία του ’90, συνάδελφοι στα βουλευτικά έδρανα το 2019.

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης και ο Αλέξης Χαρίτσης, που διατηρούν από τα μαθητικά τους χρόνια πολύ καλή φιλική σχέση, συναντιούνται πλέον ως πρωτοεκλεγέντες βουλευτές Μεσσηνίας, κατακτώντας έδρες στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και σε σημαντικά ζητήματα να έχουν αντίθετες απόψεις, αλλά το θρανίο που μοιράστηκαν πριν χρόνια στο 1ο Λύκειο και η παρέα που έκαναν εκείνο τον καιρό, τους επιτρέπει ακόμα και σήμερα να τα πηγαίνουν μια χαρά.

Ανήκουν μάλιστα και οι δύο στον λεγόμενο τεχνικό κόσμο, καθώς ο μεν Μίλτος Χρυσομάλλης είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο δε Αλέξης Χαρίτσης είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ολα τα παραπάνω δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να υπάρξει κλίμα συνεννόησης, το οποίο ευχόμαστε στο μέλλον να λειτουργήσει ευνοϊκά για τα σημαντικά ζητήματα της Μεσσηνίας, με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου.