Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 11:26

Μαντάς για αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στην Τριφυλία

«Η ασφάλεια αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά για κάθε πολίτη» δήλωσε ο βουλευτής Περικλής Μαντάς μετά την επίσκεψή του χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, και πρόσθεσε:

«Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον διοικητή για τα έντονα προβλήματα παραβατικότητας που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή των Φιλιατρών».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου, ο βουλευτής «λαμβάνοντας υπόψη τις πρακτικές και επιχειρησιακές δυνατότητες του Τμήματος, ζήτησε από τον διοικητή να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην περιοχή, έτσι ώστε να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Ο κ. Μαντάς επιπλέον τόνισε ότι υπάρχουν αρκετά ζητήματα στον τομέα της ασφάλειας και της τήρησης της νομιμότητας τα οποία είναι δυνατόν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά. Για τον λόγο αυτό, στην επικείμενη συνάντησή του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ανέλαβε την πρωτοβουλία να μεριμνήσει ώστε αυτά αφενός να τεθούν με σαφήνεια υπόψη του υπουργού και των επιτελών του και αφετέρου να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν οι κατάλληλες παρεμβάσεις από την πλευρά του υπουργείου το ταχύτερο δυνατό».
Τέλος, «ο κ. Μαντάς σημείωσε ότι ο ίδιος βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τα αρμόδια στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, με σκοπό όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν, να λύνονται όσο πιο γρήγορα γίνεται, και έτσι να εμπεδώνεται αποτελεσματικά το αίσθημα της ασφάλειας σε ολόκληρο τον νομό».