Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 10:47

"Το κορίτσι και τα δέντρα" της Χρύσας Πολυχρόνη

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anima και μπορεί να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους.

Επιτέλους το καλοκαίρι έφτασε, ώρα για διακοπές και ξεκούραση! Για τη Λυδία, οι διακοπές στο χωριό, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να της συμβεί! Από πολύ μικρή, η Λυδία, ένοιωθε έντονη αγάπη για τη φύση. Ξέρει πολύ καλά, πως η φύση είναι το σπίτι μας, πως μέσα από τη φύση ζούμε και μεγαλώνουμε. Πρέπει να την προσέχουμε και να την προφυλάσσουμε με κάθε τίμημα. Στο χωριό των παππούδων της, αυτό το καλοκαίρι, θα ζήσει μια καταπληκτική περιπέτεια και άθελά της θα γίνει αρωγός αγάπης και αλληλεγγύης.

 

Η Χρύσα Πολυχρόνη, γεννήθηκε στην Καλαμάτα και μεγάλωσε στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών.
Από μικρή αγαπούσε τις ιστορίες φαντασίας και μυστήριου και στην εφηβεία άρχισε να πειραματίζεται με γραπτά κείμενα, κυρίως μικρά διηγήματα, που την άνοιξαν το δρόμο της δημιουργίας και της συγγραφής. Το πρώτο της βιβλίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις ΑΝΙΜΑ το 2019 – Πέρα από το ποτάμι.

Οι μικρές νουβέλες Στη σκιά του θανάτου και Μοιραία επιλογή και οι καλόγεροι που δεν αγάπησαν το Θεό, είναι η επόμενη σελίδα στη συγγραφική της πορεία κατά το χρονικό διάστημα 2020 και 2021. Σε αναμονή του καινούργιου της μυθιστορήματος 62 ημέρες, τα δύο παιδικά βιβλία της το Αυγό και το Κορίτσι και τα δέντρα, εκδίδονται τον Απρίλιο του 2022, με αγάπη για τα παιδιά και την ένταξή τους στο χώρο της λογοτεχνίας.