Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 16:24

“Γαμπροί για πούλημα” στην Καλαμάτα

 

 

Η παράσταση «Γαμπροί για πούλημα» έρχεται στην Καλαμάτα την Κυριακή και τη Δευτέρα στις 9 μ.μ. στο Κάστρο, σε σκηνοθεσία Θ. Παπαθανασίου, Μ. Ρέππα.

Ο Μάκης Κωσταρέλλος είναι τηλεοπτικός παραγωγός. Σε κρίση λόγω κρίσης. Η γυναίκα του η Φλώρα έχει ινστιτούτα μανικιούρ - πεντικιούρ. Κλειστά και πτωχευμένα. Ο γιος τους ο Αλέξης δεν τα πάει καλά με τις επιχειρήσεις - είναι και το χεράκι του λιγάκι μακρύ... Ο κηπουρός τους ο Αλέξης, που έχει κι αυτός έναν γιο, δεν κοιτάει τις γλάστρες - έχει βάλει στο μάτι το αρχαίο αγαλματάκι της οικογένειας, ποιος ξέρει από που προήλθε κι αυτό. Ενας γενικός γραμματέας υπουργείου πουλάει εξυπηρετήσεις κι υπογραφές με αντίτιμο, μεταξύ άλλων, ερωτικές χάρες. Μια Ρωσίδα ψάχνει γαμπρό από το ίντερνετ και μια άλλη Ρωσίδα αγοράζει κειμήλια, αρχαία κατά προτίμηση. Ο κ. Κωσταρέλλος έχει ερωμένη μια επίδοξη τηλεπαρουσιάστρια... Η κ. Κωσταρέλλου έχει εραστή της τον κηπουρό... Ο γιος του κηπουρού έχει φιλενάδα με λεφτά, οι Ρωσίδες καταφθάνουν φορτωμένες λεφτά και λυσσασμένες για ψώνια, όλοι οι ήρωές μας έχουν την φωλιά τους κάπως λερωμένη...

Τα σκηνικά είναι της Μαίρης Τσαγκάρη, οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλο, τα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου.

Πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Ευριπιώτης, Νικολέτα Βλαβιανού, Σοφία Βογιατζάκη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Κόκλας, Αντιγόνη Νάκα, Νίκη Λαμή, Σπύρος Πούλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Παρθένα Χοροζίδου.

 

Τα εισιτήρια κοστίζουν: γενική είσοδος: 18 και 13 ευρώ, στο Viva.