Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 08:47

"Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ" σήμερα στην Καλαμάτα

 

Δυο συναρπαστικές παραστάσεις για τους μικρούς θεατρόφιλους, με βάση ένα πασίγνωστο έργο του Κάρολου Ντίκενς, υπόσχεται η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου: "Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ", με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα, θα παρουσιαστεί στο Πνευματικό Kέντρο της Καλαμάτας, στις 5.30 μ.μ. και στις 7.30 μ.μ.

Ο Χάρης Ρώμας ενσαρκώνει τον γνωστό ήρωα Σκρουτζ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρωτιά και μια πρόκληση για τον δημοφιλή ηθοποιό - ο οποίος ύστερα από 10 χρόνια ενασχόλησής του με το παιδικό θέατρο (πότε ως σκηνοθέτης και πότε ως συγγραφέας), τώρα αναλαμβάνει να πρωταγωνιστήσει κιόλας σε μια παράσταση για παιδιά, υποδυόμενος έναν απαιτητικό ρόλο που έχουν παίξει στο παρελθόν μυθικοί πρωταγωνιστές όπως ο Αλμπερτ Φίνεϊ, ο Τζορτζ Σκοτ και ο Μάικλ Κέιν.

Στην παράσταση εμφανίζονται ακόμη οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αναστασίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη και Δημήτρης Κοράκης. Ο Γιάννης Ζουγανέλης έγραψε τη μουσική και ο Φώτης Μεταξόπουλος καθοδήγησε χορευτικά το θίασο. Η ενδυματολογική επιμέλεια είναι της Σήλιας Δεμίρη, ενώ το κοστούμι του κ. Ρώμα έφτιαξε ο ιταλικός οίκος «I sarti di Milano». Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Σωτήρη Τριάντη και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

• Εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Kέντρο της Καλαμάτας και στη "Βιβλιαγορά" της Μεσσήνης. Οι τιμές τους είναι 7 ευρώ στην προπώληση και 9 στο ταμείο, ενώ ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.