Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 13:19

Δίδυμοι Καλαματιανοί στην πρεμιέρα του The Voice of Greece 3 (video)

 

Χθες, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, έγινε η πρεμιέρα του The Voice of Greece 3, στον ΣΚΑΪ.

Με νέα κριτική επιτροπή (Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας & Πάνος Μουζουράκης) και νέο παρουσιαστή (Γιώργος Καπουτζίδης), το δημοφιλές show ξεκίνησε δυναμικά. 

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν και τρεις Καλαματιανοί. 

Πρόκειται για τα δίδυμα αδέρφια Σταύρος & Γιάννης Τσότρας που έχουν μεγαλώσει και δραστηριοποιηθεί καλλιτεχνικά στην Καλαμάτα και η Έφη Γιαννακοπούλου που ζει στον Κορυδαλλό Αττικής, έχει όμως καταγωγή από το Λυκότραφο Μεσσηνίας. 

Τα αδέρφια, δυστυχώς, δεν πέρασαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, αφού, όπως ανέφεραν οι κριτές, ένιωθαν σαν να άκουγαν έναν φοβισμένο τραγουδιστή που δίσταζε να πλησιάσει το μικρόφωνο, κάτι που προέκυψε από το γεγονός ότι ο Σταύρος και ο Γιάννης μοιράζονταν το ίδιο μικρόφωνο. Στη συνέχεια, όμως, οι coaches ζήτησαν από τα δύο αδέρφια να τραγουδήσουν το ρεφρέν του τραγουδιού ως ντουέτο, ο καθένας με το μικρόφωνό του, και τότε ενθουσιάστηκαν, ήταν όμως αργά για να τους δώσουν το εισιτήριο για το παιχνίδι. 

Δείτε την εμφάνισή τους

Η Έφη Γιαννακοπούλου έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους και τελικά επέλεξε να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Δείτε την εμφάνισή της