Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 18:13

Εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Εκδηλώσεις γεμάτες χαρά έχει ετοιμάσει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, προσπαθώντας να δώσει μια νότα αισιοδοξίας σε όλους και κυρίως στους μικρούς φίλους από όλη την Τριφυλία.

Το πρόγραμμα των δράσεών του έχει ως εξής: μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών αύριο Πέμπτη, πριν τα Χριστούγεννα (22 Δεκέμβρη) στις 5 μ.μ. Το πάρτι θα έχει: ζογκλέρ, ξωτικά, face painting, ξυλοπόδαρους, παιχνίδια, φωτογραφίες με τον Αγιο Βασίλη και​ μουσική. Για τη μεγάλη πρωτοχρονιάτικη γιορτή, η αρχή θα γίνει στις 10.30 το πρωί στις 29 Δεκεμβρίου, με βόλτα με πόνι, face painting, ξυλοπόδαρους. Το παιχνίδι και η μουσική θα απλωθούν σε όλη την πλατεία των Φιλιατρών. Οι μικροί φίλοι από όλη την Τριφυλία δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία, αφού φωτογραφηθούν με τον Αγιο Βασίλη ​να του παραγγείλουν το δώρο τους. Γιατί ο Αγιος θα ξανάρθει στα Φιλιατρά

φορτωμένος με πολλά δώρα. Το πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι το μεσημέρι και όσα παιδιά θέλουν, θα παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο και απαγγελία παραμυθιών στον παιδότοπο "Μαντείο" στις 12 μ. 

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου ο Αγιος Βασίλης έρχεται στα Φιλιατρά φορτωμένος με δώρα στις 11 π.μ.. ​Πολλή​ μουσική και βόλτες με πόνι θα συντροφεύουν ευχάριστα τον Αγιο.