Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 22:06

O Mπάμπης Στόκας στο ‎"Yiamas" gastro bar

Ο Μεσσήνιος Μπάμπης Στόκας ανεβαίνει αυτή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην μουσική σκηνή του "Yiamas" gastro bar (μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Ευριδίκης).

Ενας από τους πιο ταλαντούχους Ελληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο την σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία, συναντάει τον Κώστα Παρίσση από τα "Υπόγεια ρεύματα" σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι.

Μετά από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, οι δύο τραγουδοποιοί με νέους μουσικούς συνοδοιπόρους, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα από τους "Πυξ Λαξ" και τα "Υπόγεια ρεύματα" μέχρι τις προσωπικές τους δισκογραφίες, αλλά και τραγούδια φίλων που έχουν αγαπήσει. Η "αυλή των τρελών" μπερδεύεται με την "Ασημένια σφήκα" και ο "Βασιλιάς της μοναξιάς" με την "Παράξενη κοπέλα" σ’ ένα μαγικό ταξίδι.
Μαζί τους θα είναι 3 εξαιρετικοί μουσικοί. Οι Ακης Κατσουπάκης – πλήκτρα, Ντίνος Χατζηιορδάνου - ακορντεόν και Γιάννης Παπαγιαννούλης – κρουστά. Την ηχοληψία αναλαμβάνει ο Σάκης Πυριόχος, την οργάνωση παραγωγής η "Stray music".

Το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου ολοκληρώνουν η Καλαματιανή Μαλού, και o Δημήτρης Μπάσης, την Τσικνοπέμπτη 16 και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Η γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ, για κρατήσεις: 27210 22434. Στην Παραλία της Καλαμάτας.