Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 08:37

Εντυπωσίασαν τα χορευτικά του Μορφωτικού Κυπαρισσίας

Με εντυπωσιακό τρόπο παρουσίασαν τη δουλειά τους τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που πραγματοποίησαν την τελετή λήξης της φετινής χρονιάς στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας.

Αρχικά το Σάββατο το βράδυ σε ρυθμούς λάτιν, αλλά και χιπ –χοπ όπως και τούμπα. Ολα αυτά με την συμμετοχή του χορευτικού Συλλόγου "Just Dance" από την Καλαμάτα, αλλά και από το χορευτικό της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό του Κέντρου Καστοριάς που πρόσφατα διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν χορεύοντας λάτιν στο Παιδικό Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συλλόγου Σόνια Τουρκολιά σημείωσε: «Η αποψινή βραδιά υπόσχεται να μας μοιράσει χαμόγελα, συναισθηματικές διαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς με το θέαμα που θα δείτε. Υπόσχεται να πάρει μακριά τις όποιες έγνοιες σας να τις πάει στους βυθούς, να τις κάνει κοράλλια για να σας ομορφαίνουν αντί να σας βαραίνουν».

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο δήμαρχος Τριφυλίας επισήμανε ότι αυτό που έχει να δηλώσει και δηλώνει συνέχεια είναι ότι «πιστεύουμε στην αξία των ανθρώπων που έχει αυτή η κοινωνία και αυτό είναι το μεγάλο γεγονός. Θέλω να τιμήσω ιδιαίτερα την προσφορά του ΜΕΣΚ και να δηλώσω από τα βάθη της καρδιάς μου τις ευχαριστίες του δήμου διότι όποτε χρειαστήκαμε να κάνουμε κοινές δράσεις με όλη τους την ψυχή με όλα τα μέλη τους συμμετείχαν. Αυτή είναι η μεγάλη αξία με αμοιβαίο σεβασμό να κάνουμε κοινές δράσεις».

Για τους λάτιν χορούς που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος με δάσκαλο τον Γιώργο Νικολακόπουλο, μίλησε η υπεύθυνη του Συλλόγου για τα συγκεκριμένα τμήμα Φανή Σοφιανού καλώντας όλους να συμμετέχουν στα χορευτικά.

Η συνέχεια ανήκε στους χορευτές που εντυπωσίασαν και ενθουσίασαν το κοινό, με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Να σημειώσουμε ότι την Κυριακή το βράδυ σειρά πήραν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Τμήματα τα οποία έχουν διακριθεί και ήδη μετρούν πολλές συμμετοχές σε φεστιβάλ αλλά και μεγάλες διοργανώσεις.

Κ.Μπ.