Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 20:03

Η πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Φιλοπροόδων στα Φιλιατρά  

Την πρώτη του εκδήλωση για το φετινό καλοκαίρι έκανε την Τετάρτη το βράδυ  ο Σύλλογος Φιλοπροόδων στο Πάρκο της Βλαχέρνας με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων στα τμήματα του Σχολείου Μουσικής και των Παραδοσιακών Χορών.

Έτσι οι μικροί μαθητές του Σχολείου παρουσιάστηκαν στο κοινό για πρώτη φορά παίζοντας μουσικά κομμάτια από τα μαθήματα που κάνουν για την εκμάθηση του μουσικού τους οργάνου. Ενώ τα τμήματα των παραδοσιακών χορών που έλαβαν μέρος ήταν πέντε. Από την ηλικία του νηπιαγωγείου μέχρι και το γυμνάσιο, παρουσιάζοντας  χορούς από όλη την Ελλάδα. 

Τα χορευτικά τμήματα των εφήβων και των ενηλίκων όπως και η Φιλαρμονική θα παρουσιαστούν στη Βραδιά Φιλοξενίας στο Πάρκο της Βλαχέρνας στις 7 Αυγούστου και στην Πλατεία των Φιλιατρών στις 9 Αυγούστου. Η Φιλαρμονική εκτός από τις δύο αυτές παραστάσεις θα δώσει συναυλία και την παραμονής της εορτής της Βλαχέρνας, μετά τον εσπερινό, στις 1 Ιουλίου, στις 10:00 μ.μ..

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Αναστάσιος Πούλος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χαράλαμπος Καναλουπίτης καθώς και πάρα πολλοί γονείς και φίλοι του Συλλόγου.

Κ.Μπ.