Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 16:58

Μουσικό παραμύθι Ο «Μαγικός αυλός» στο Σαϊνοπούλειο στη Σπάρτη

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ανοίγει σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου τις εκδηλώσεις του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου στη Σπάρτη με τον «Μαγικό αυλό», για να γνωρίσει αυτή την φορά στους μικρούς της φίλους τον μοναδικό Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, μέσα από την παράσταση αυτή.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της, μεταμόρφωσαν την όπερα σε ένα μουσικό παραμύθι πλημμυρισμένο από τις υπέροχες μελωδίες του συνθέτη, το οποίο ανέβηκε το χειμώνα αγαπήθηκε και καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους θεατές.

Το έργο έχει συναρπαστική πλοκή που είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων προσφέροντας  στα παιδιά χαρά, διασκέδαση, αλλά και πολλά πολλά μηνύματα.  Ο πρίγκιπας Ταμίνο - σύμβολο της αρετής και της αγάπης, βρίσκει στο πρόσωπο της Παμίνας το ιδανικό ταίρι. Ομως το ζευγάρι θα περάσει από πολλές δοκιμασίες. Με όπλο την αγάπη, οι ήρωες θα νικήσουν και θα ενωθούν για πάντα. Μαζί τους ο Παπαγκένο, ένας τρισχαριτωμένος παραμυθένιος ήρωας που με τις σκανδαλιές του θα χαρίσει στα παιδιά στιγμές χαράς και γέλιου. Το έργο τελειώνοντας βρίσκει τους δυο εχθρούς, βασίλισσα της νύχτας και βασιλιά της μέρας, ενωμένους. Το καλό θα νικήσει το κακό και θα απλωθεί σ’ όλη τη γη.

Το έργο ξεκινά στις 9.15 μ.μ. και το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Το Σαϊνοπούλειο θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά του κοινού για την παρακολούθηση της παράστασης μετ’ επιστροφής. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 8.15΄ από τα γραφεία του (Κων/νου Παλαιολόγου 86). Για επικοινωνία 27310 82470, 27310 82395.