Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 07:54

«Η δική μας Μαρίας Κάλλας» ταξιδεύει στην Αυστραλία

 

Νέα περιοδεία ξεκινά η ταινία «Η δική μας Μαρία Κάλλας» στην Αυστραλία, με σκοπό να προβληθεί η ταινία στην Ομογένεια.

Την ταινία, θα “συνοδέψουν” ο σκηνοθέτης  Μπάμπης Τσόκας, ο γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας Παναγιώτης Μπαζίγος, δύο μέλη της Ενωσης Φίλων Μαρία Κάλλας, η Κέλλυ Μακροπούλου διευθύντρια σχολείου ξένων γλωσσών, ο ιατρός Παναγιώτης Μίντζιας και ο επιχειρηματίας Ευθύμιος Μητρόπουλος.

Η αποστολή θα ξεκινήσει από το Σίδνεϊ, όπου θα την υποδεχτεί η Παμμεσσηνιακή Ενωση Σίδνεϊ. Η προβολή με την υποστήριξη της Παμμεσσηνιακής, εντάχθηκε στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϊ και θα γίνει στον κινηματογράφο “Gu Film House”, επί της οδού King George, στο Beverly Hills, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ.

Στη Μελβούρνη η προβολή έχει προγραμματιστεί στο Ελληνικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ. Στην Αδελαϊδα η προβολή οργανώνεται από το Μεσσηνιακό Σύλλογο «Ναβαρίνο» της Νέας Νότιας Ουαλίας και η προβολή θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 6.30, στο “Palace Nova Cinemas Eastend” της Αδελαϊδας. Η επόμενη αποστολή της ταινίας θα έχει προορισμό  τη Ρωσία.