Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 13:51

“Οταν γνώρισα την 100% Ιουλιέτα” ετοιμάζει το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης

Το έργο “Οταν γνώρισα την 100% Ιουλιέτα” παρουσιάζει η εφηβική ομάδα των θεατροπαιχνιδιών του Θεατρικού Εργαστηρίου Μεσσηνίας την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. (στην αίθουσα του Θ.Ε.Μ.).

Τη σύλληψη και τη σκηνοθεσία του έργου είχε η Ελένη Ευταξοπούλου. Το πρόγραμμα των παραστάσεων έχει ως εξής: Σάββατο 23 Ιουνίου στις 7 μ.μ., Κυριακή 24 Ιουνίου και Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. Η είσοδος κοστίζει 2 ευρώ.

Οι συντελεστές είναι οι: σύλληψη – σκηνοθεσία Ελένη Ευταξοπούλου, σκίτσο Αφίσας

Μαίρη Ελευθερίου, επιλογή μουσικής - κοστούμια Ελένη Ευταξοπούλου, ήχος – φώτα Σταύρος Ανδριανόπουλος. Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Ανδριανόπουλος, Βασίλης Βασιλόπουλος, Σαβίνα Ζέππου, Ολγα Λαμπροπούλου, Γιώργος Μπάκας, Ελένη Πετροπούλου, Νίκη Πούπουζα, Αφροδίτη Ρούτση

Οταν το «Συναντώντας το 100% τέλειο κορίτσι ένα όμορφο πρωινό του Απρίλη» του Χαρούκι Μουρακάμι συναντά τους «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του W.Shakespeare ή την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» του Μίτσελ Γκοντρί ή το «Big fish» του Tim Burton ή ένα ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη, τι μπορεί να συμβεί; Η συνεχής αναζήτησή της αγάπης και του ιδανικού, καμιά φορά μας φέρνει πάλι στα ίδια βήματα που κάναμε όταν ξεκινήσαμε. Είναι οι πράξεις μας ένα συνεχές δρομολόγιο με μοναδικές αποσκευές τις αναμνήσεις μας ή όλα ήταν προγεγραμμένα ήδη στο DNA μας; Η απάντηση δεν δόθηκε ποτέ. Ούτε εμείς θελήσαμε να την ψάξουμε, μόνο να την γιορτάσουμε. Μια γιορτή για τον έρωτα και την αγάπη σε οποιαδήποτε μορφή και στιγμή συναντιέται με την ζωή μας.